FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

AL-QAIDA NAVODNO IZABRALA NOVOG ČELNIKA SAUDIJSKOG OGRANKA

RIJAD, 21. lipnja 2004. (Hina/dpa) - Bivši zatvorski čuvar Salihal-Aufi, kojeg saudijske vlasti traže zbog terorističkih napada,imenovan je novim čelnikom ogranka al-Qaide u Saudijskoj Arabiji, kažese u izjavi koja se pripisuje vrhu terorističke mreže objavljenoj nanekolicini islamskih web stranica.
RIJAD, 21. lipnja 2004. (Hina/dpa) - Bivši zatvorski čuvar Salih al-Aufi, kojeg saudijske vlasti traže zbog terorističkih napada, imenovan je novim čelnikom ogranka al-Qaide u Saudijskoj Arabiji, kaže se u izjavi koja se pripisuje vrhu terorističke mreže objavljenoj na nekolicini islamskih web stranica.

Brat navodnog terorista Ali al-Aufi u dnevniku Okaz u ponedjeljak je pozvao Saliha da se okani terorizma i preda se vlastima u zamjenu za blaže postupanje prema njemu.

Vijest o imenovanju novog čelnika stigla je dva dana nakon što su u petak pripadnici saudijskih snaga sigurnosti ubili Abdulaziza al-Muqrina, za kojega se vjerovalo da vodi saudijsku podružnicu al-Qaide i kojeg se smunjičilo za brojne terorističke akcije, među ostalim i za odrubljivanje glave američkom inženjeru Paulu Johnsonu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙