FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SAUDIJSKO MINISTARSTVO: ABDULAZIZ AL-MUQRIN UBIJEN

RIJAD, 19. lipnja 2004. (Hina/AFP/dpa) - Saudijsko ministarstvounutarnjih poslova u subotu je objavilo priopćenje u kojem potvrđujeda su saudijske snage sigurnosti ubile četiri militanta, među kojima ilokalnog zapovjednika ćelije terorističke mreže Al Qaide, AbdulazizaAl-Muqrina, a državna televizija popratila je to emtirianjem snimkeubijenih militanata za koje tvrdi da suAl Muqrin i njegovi suborci.
RIJAD, 19. lipnja 2004. (Hina/AFP/dpa) - Saudijsko ministarstvo unutarnjih poslova u subotu je objavilo priopćenje u kojem potvrđuje da su saudijske snage sigurnosti ubile četiri militanta, među kojima i lokalnog zapovjednika ćelije terorističke mreže Al Qaide, Abdulaziza Al-Muqrina, a državna televizija popratila je to emtirianjem snimke ubijenih militanata za koje tvrdi da suAl Muqrin i njegovi suborci.

Al Muqrin i njegova skupina odgovorni su za otmicu i ubojstvo američkog taoca Paula Johnsona kojemu su odrubili glavu.

Priopćenje saudijskog ministarstva od subote prva je službena potvrde te države da je Al Muqrin ubijen. Al Qaida je ranije u subotu na svojoj internet stranici ustvrdila da Al Muqrin, prvi čovjek Al Qaide na arapskom poluotoku, nije ubijen.

U priopćenju saudijskog ministarstva navodi se da je u sukobu s teroristima Al Qaide u petak poginuo i jedan pripadnik sigurnosnih snaga te da je uhićeno i 12 osoba osumnjičenih za terorizam.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙