FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: PLJAČKAŠI TOKIJSKE DRAGULJARNICE POBJEGLI KORISTEĆI LAŽNE HRVATSKE PUTOVNICE

ZAGREB, 16. lipnja 2004. (Hina) - Tokijska policija putem Interpolaizdala je međunarodne tjeralice za četveročlanom bandom koja je uožujku ove godine opljačkala draguljarnicu u Tokiju te nakon pljačkepobjegla u Pariz koristeći se lažnim hrvatskim ili češkim putovnicama,piše u srijedu japanski dnevnik Yomiuri Shimbun.
ZAGREB, 16. lipnja 2004. (Hina) - Tokijska policija putem Interpola izdala je međunarodne tjeralice za četveročlanom bandom koja je u ožujku ove godine opljačkala draguljarnicu u Tokiju te nakon pljačke pobjegla u Pariz koristeći se lažnim hrvatskim ili češkim putovnicama, piše u srijedu japanski dnevnik Yomiuri Shimbun.

Japanska policija izdala je međunarodne tjeralice za dvojicom muškarca i jednom ženom iz Srbije i Crne Gore i pedesetgodišnjom Britankom, piše list podsjećajući da je ova skupina u ožujku iz draguljarnice Le Supre-Diamant Couture u Tokiju ukrala nakit vrijedan 3,5 milijardi jena, pritom ozlijedivši prodavača.

Skupina pljačkaša Japan je zrakoplovom ubrzo nakon pljačke otputovala za Pariz, a policijska je istraga utvrdila da se troje osumnjičenika iz Srbije i Crne Gore koristilo lažnim hrvatskim ili češkim putovnicama, piše Yomiuri Shimbun.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙