FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: POTJERA ZA POČINITELJIMA JAPANSKE PLJAČKE STOLJEĆA

ZAGREB, 16. lipnja 2004. (Hina) - Japanska policija obratila seInterpolu za pomoć u potjeri za skupinom koja je u ožujku ove godine utokijskoj draguljarnici opljačkala nakit vrijedan više od 20 milijunafunti, piše u srijedu The Scotsman i navodi da skupinu pljačkaša činejedna Britanka i troje njenih suučesnika iz Srbije.
ZAGREB, 16. lipnja 2004. (Hina) - Japanska policija obratila se Interpolu za pomoć u potjeri za skupinom koja je u ožujku ove godine u tokijskoj draguljarnici opljačkala nakit vrijedan više od 20 milijuna funti, piše u srijedu The Scotsman i navodi da skupinu pljačkaša čine jedna Britanka i troje njenih suučesnika iz Srbije.

Nakon pljačke tokijske draguljarnice Le Supre-Diamant Couture de Maki četvorka je pobjegla na motociklima i prenoćila u jednom tokijskom hotelu nakon čega je napustila Japana koristeći se lažnim hrvatskim i češkim putovnicama, piše list i dodaje da se istragom utvrdilo da se četvorka ukrcala na let za Pariz te je japanska policija zatražila od Interpola da objavi međunarodne tjeralice za osumnjičenima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙