FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

KARLOVAČKOJ PIVOVARI ČETIRI ZLATNE MEDALJE ZA KVALITETU

KARLOVAC, 1. srpnja 2004. (Hina) - Vodeći svjetski institut zakvalitetu i okus piva, Monde Selection dodijelio je Karlovačkojpivovari četiri zlatne medalje za kvalitetu i okus piva, priopćeno jedana iz Karlovačke pivovare.
KARLOVAC, 1. srpnja 2004. (Hina) - Vodeći svjetski institut za kvalitetu i okus piva, Monde Selection dodijelio je Karlovačkoj pivovari četiri zlatne medalje za kvalitetu i okus piva, priopćeno je dana iz Karlovačke pivovare.

Te su medalje Karlovačkoj pivovari dodijeljene početkom ovoga tjedna u Amsterdamu, a primio ih je predsjednik Uprave Erik Jan Schoevers.

Karlovačka pivovara zlatne medalje za kvalitetu i okus piva dobila je za Karlovačko svijetlo pivo, relly bezalkoholno, zimsko i crno pivo.

Za nagrade Monde Selctiona natjecalo se 80 pivovara iz više od 50 zemalja, uključujući Japan, Njemačku i Ameriku, i sl.

Worl selection of Beers dio je svjetske izložbe u organizaciji "Monde Selection", međunarodnog nezavisnog Instituta za potvrdu kvalitete, koji je osnovan 1961. godine i danas je jedna od najstarijih i najpoznatijih organizacija za procjenu kvalitete proizvoda na globalnoj razini. Ove je godine 400 kompanija bilo zastupljeno u ocjenjivanju kvalitete njihovih prehrambenih i neprehrambenih proizvoda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙