FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BOGAT LJETNI PROGRAM AUSTRIJSKOG KULTURNOG FORUMA

ZAGREB, 1. srpnja 2004. (Hina) - Austrijski kulturni forum najavio jeiznimno bogat program kulturnih događanja tijekom srpnja i kolovoza,po cijeloj Hrvatskoj.
ZAGREB, 1. srpnja 2004. (Hina) - Austrijski kulturni forum najavio je iznimno bogat program kulturnih događanja tijekom srpnja i kolovoza, po cijeloj Hrvatskoj.

Tako se izložba "Bečka umjetnost plakata oko 1900.", otvorena sredinom lipnja u opatijskom Umjetničkom paviljonu "Juraj Šporer", može razgledati do kraja kolovoza.

U splitskoj fotogaleriji će, u organizaciji Hrvatsko-austrijskog društva prijateljstva, 12. srpnja biti otvorena izložba fotografija "Željezno i više".

Iznimno zanimljivim direktor Austrijskog kulturnog foruma Robert Sučić drži bogat ljetni program u Grožnjanu, gdje se 21. srpnja otvara tradicionalna Ljetna škola jazza, kao i niz zanimljivih jazz koncerata.

U sklopu Ljetnog festivala u Rovinju, u rovinjskom Franjevačkom samostanu austrijska glazbenica Emma Schmidt gostuje s piano recitalom, a na programu su djela Schuberta, Bacha i drugih. Emma Schmidt će u sklopu svoje hrvatske turneje održati i koncerte u župnim crkvama u Taru i Labinu. Rovinjski ljetni festival ugostit će i Michaela Gielera na violini i violi, te Laurettu Bloomer na klaviru, a na programu su djela Debussya, Mendelssohna i Bartoka.

Na temu "Čovjek i more" u Zadru će 17. kolovoza biti otvoren 17. Međunarodni trijenale fotografije", a u Varaždinu se u suorganizaciji s Austrijskim kulturnim forumom od 20. do 31. kolovoza održava Međunarodna ljetna škola barokne glazbe i plesa.

(Hina) xkt yaz

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙