FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Debanić o natječaju za trećeg mobilnog operatera

ZAGREB, 29. lipnja 2004. (Hina) - Predsjednik Vijeća zatelekomunikacije Željko Debanić izjavio je danas da se još uvijek nezna kada bi i stvarno mogao biti objavljen natječaj za trećegoperatera mobilne telefonije.
ZAGREB, 29. lipnja 2004. (Hina) - Predsjednik Vijeća za telekomunikacije Željko Debanić izjavio je danas da se još uvijek ne zna kada bi i stvarno mogao biti objavljen natječaj za trećeg operatera mobilne telefonije.

Teško da se taj natječaj može očekivati do jeseni, a možda tek do kraja ove godine, kazao je Debanić.

Hrvatska je Vlada suglasnost Vijeću za raspisivanje natječaja dala još krajem veljače ove godine, iz Ministarstva mora, turizma, prometa i razvitka (MMTPR) natječaj je najavljivan za sredinu svibnja, pa onda za početak lipnja, no još uvijek nije objavljen.

Razloge odugovlačenju raspisivanja natječaja predsjednik Vijeća vidi prije svega u, kako kaže, neprimjerenom radu ostalih četvero članova Vijeća.

Oni se, tvrdi Debanić, u zadnja tri mjeseca nisu odazivali na pozive za sjednice niti su davali bilo kakve primjerene komentare na natječajnu dokumentaciju.

Uz Debanića, članovi Vijeća su Darko Dvornik, Dina Šimunić, Dinko Begušić i Dubravko Sabalić.

Po riječima Debanića, drugi su djelatnici Vijeća, zajedno s njim početkom lipnja Ministarstvu mora, turizma, prometa i razvitka pripremili i na završnu analizu dostavili natječajnu dokumentaciju za trećeg operatera mobilne, a ta je dokumentacija usklađena s novim zakonskim propisima.

Od Ministarstva se očekivalo "zeleno svjetlo" za objavu natječaja, no, kako se to nije dogodilo ni do kraja lipnja, Debanić kaže da je to šteta i da će svako dalje odugovlačenje raspisa natječaja biti prevelik rizik za eventualne zainteresirane investitore.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙