FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

od prvog srpnja krešimir šulc novi načelnik policijske uprave zagrebačke

ZAGREB, 29. lipnja 2004. (Hina) - Na čelu Policijske uprave zagrebačke(PUZ), najveće policijske uprave u Hrvatskoj, od 1. srpnja bit ćeKrešimir Šulc koji će na toj dužnosti zamijeniti dosadašnjeg načelnikaIvana Babića koji na osobni zahtjev odlazi u mirovinu.
ZAGREB, 29. lipnja 2004. (Hina) - Na čelu Policijske uprave zagrebačke (PUZ), najveće policijske uprave u Hrvatskoj, od 1. srpnja bit će Krešimir Šulc koji će na toj dužnosti zamijeniti dosadašnjeg načelnika Ivana Babića koji na osobni zahtjev odlazi u mirovinu.

Dosadašnjeg i novog načelnika PU zagrebačke danas je primio ministar unutarnjih poslova Marijan Mlinarić. Dosadašnjem načelniku Babiću ministar je zahvalio na višegodišnjem vođenju PUZ-a a novom načelniku koji je do sada radio u Operativno komunikacijskom centru poželio puno uspjeha na novoj dužnosti, navodi se u priopćenju Ministarstva unutarnjih poslova.

MUP je danas priopćio i da će od 1. srpnja dosadašnjeg načelnika Policijske akademije Petra Veića zamijeniti Irena Cajner Mraović, višegodišnji profesor na Policijskoj akademiji i savjetnica ministra za strategiju "Policja u zajednici".

Dosadašnji načelnik Veić nastavit će se baviti znanstvenim radom kao visokoškolski nastavnik na Policijskoj akademiji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙