FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MUP poziva vozače: vozite oprezno pridržavajući se prometnih propisa

ZAGREB, 27. lipnja 2004. (Hina) - Ministarstvo unutarnjih poslovauputilo je poziv vozačima koji se danas vraćaju kućama da voze opreznopridržavajući se prometnih propisa.
ZAGREB, 27. lipnja 2004. (Hina) - Ministarstvo unutarnjih poslova uputilo je poziv vozačima koji se danas vraćaju kućama da voze oprezno pridržavajući se prometnih propisa.

Tragična brojka od devet poginulih tijekom vikenda na našim cestama ponovno upozorava sve sudionike u prometu na maksimalnu opreznost i potrebu pridržavanja prometnih propisa tijekom vožnje, stoji u apelu MUP-a.

Kako se navodi, iako djelatnici Prometne policije Ministarstva unutarnjih poslova i ovog vikenda pojačano nadziru sudionike u prometu, Ministarstvo posebice apelira na savjest vozača koji će se tijekom ovog poslijepodneva i večeri u dugim kolonama vraćati kućama. Nakon produženog vikenda mnogi će se sutra vratiti svojim poslovnim i radnim obvezama, pa stoga upozoravamo sve sudionike u prometu da maksimalno opreznom i sigurnom vožnjom na povratku omoguće sebi i drugima siguran dolazak kućama, stoji u apelu Ministarva unutarnjih poslova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙