FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"ISLAMSKI" MOBITELI USKORO U PRODAJI U AZIJI

DHAKA, 27. lipnja 2004. (Hina/AFP) - Tvrtka iz Dubaija planiraprodavati muslimanskom stanovništvu u Aziji "islamske" mobitele kojiće vjernike podsjećati da je vrijeme za molitvu, a u memoriji ćesadržavati odlomke iz Kurana, piše bangladeški dnevni list unedjelju.
DHAKA, 27. lipnja 2004. (Hina/AFP) - Tvrtka iz Dubaija planira prodavati muslimanskom stanovništvu u Aziji "islamske" mobitele koji će vjernike podsjećati da je vrijeme za molitvu, a u memoriji će sadržavati odlomke iz Kurana, piše bangladeški dnevni list u nedjelju.

Mobilni telefoni opremljeni su i islamskim kalendarom i pokazuju u kojem je smjeru Meka iz pet tisuća gradova diljem svijeta, piše dnevnik New Age.

Službeni predstavnik tvrtke Ilkone Asia izjavio je da će se njegov model i-800 koji je proljetos pušten u prodaju u Libanonu, uskoro moći nabaviti i u Bangladešu, trećoj po veličini muslimanskoj zemlji u svijetu.

Zatim će na red doći prva među njima, Indonezija, kao i Malezija i Indija, na čije će tržište islamski telefoni stići do konca godine.

Osim Libanona, ovi se mobiteli već prodaju u Jordanu, Siriji, Sudanu i u Alžiru.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙