FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BECKHAM: NISAM BIO FIZIČKI SPREMAN

LONDON, 27. lipnja 2004. (Hina/DPA) - Engleska nogometna zvijezda DavidBeckham priznao je u nedjelju da nije bio fizički spreman na Europskomprvenstvu, kriveći za to osobne probleme i slabi intenzitet treninga umadridskom Realu.
LONDON, 27. lipnja 2004. (Hina/DPA) - Engleska nogometna zvijezda David Beckham priznao je u nedjelju da nije bio fizički spreman na Europskom prvenstvu, kriveći za to osobne probleme i slabi intenzitet treninga u madridskom Realu.

Beckham je sa dva promašena kaznena udarca pridonio ispadanju engleske reprezentacije u četvrtfinalu, a kao glavni razlog za svoju lošu igru naveo je nedostastatak snage.

Treninzi, pogotovu oni kondicijski, u Real Madridu ne mogu se mjeriti s onima kada sam igrao u Manchester Unitedu. Jednostavno se fizički nisam osjećao tako dobro kao na početku sezone, a dijelom je to zbog toga što se u Španjolskoj igra i trenira opuštenije nego u Engleskoj, kazao je Beckham, dok britanski list The Observer danas navodi da je izbornik Eriksson po dolasu u kamp Engleza Beckhamu naredio dodatne treninge jer je bilo očito da je nespremniji od ostalih.

Bila jt o teška sezona, na i izvan terena, gdje zbog određenih situacija nisam bio dovoljno jak, priznao je Beckham, obećavši da će prebroditi sve teškoće.

Britanski mediji već navode da će Beckham otići iz Real Madrida i odseliti se u Sjedinjene Države, tradicionalnu destinaciju pomalo "isluženih" europskih zvijezda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙