FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EURO 2004: ENGLEZI SE BOJE PROMETNOG KOLAPSA

LONDON, 17. lipnja 2004. (Hina/AFP) - Milijuni Engleza će u četvrtakprijevremeno napustiti svoja radna mjesta kako bi gledali prijenosdvoboja Europskoga prvenstva Engleska - Švicarska, što bi moglorezultirati neviđenom prometnom gužvom.
LONDON, 17. lipnja 2004. (Hina/AFP) - Milijuni Engleza će u četvrtak prijevremeno napustiti svoja radna mjesta kako bi gledali prijenos dvoboja Europskoga prvenstva Engleska - Švicarska, što bi moglo rezultirati neviđenom prometnom gužvom.

Engleska automobilska udruga (AA) uputila je apel građanima Londona da u četvrtak ne koriste osobna vozila, bojeći se prometnog kolapsa jer se očekuje da će veliki broj ljudi žuriti kući kako bi na vrijeme stigli pogledati utakmicu.

Utakmicu Francuska-Engleska gledalo je više od trećine Engleza, a mnoge kompanije su se odlučile na skraćeno radno vrijeme u četvrtak ili za veliku stanku za vrijeme dvoboja sa Švicarskom.

U svim velikim robnim kućama na razglasu će biti radio-prijenos utakmice jer je primijećen i veliki interes Engleskinja za nogomet.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙