FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EURO: MARKOVU ŽAO TOTTIJA

GUIMARAES, 17. lipnja (Hina/Reuters) - Nakon što je čuo za kaznu od triutakmice zabrane igranja koju je Francesco Totti dobio zbog pljuvanjaChristiana Poulsena, izbornik Bugarske, jednog od protivnika Italije uskupini C na EURU, Plamen Markov izjavio je kako je izostanak Tottijaveliki gubitak za nogomet.
GUIMARAES, 17. lipnja (Hina/Reuters) - Nakon što je čuo za kaznu od tri utakmice zabrane igranja koju je Francesco Totti dobio zbog pljuvanja Christiana Poulsena, izbornik Bugarske, jednog od protivnika Italije u skupini C na EURU, Plamen Markov izjavio je kako je izostanak Tottija veliki gubitak za nogomet.

"Žao mi je što Totti neće smjeti igrati. Prvenstvo će ovime biti siromašnije u jednakoj mjeri u kojoj bi bilo i da je Henrk Larsson ustrajao u odluci da se ne vrati u reprezentaciju. Kada su me nakon utakmice protiv Švedske pitali je li mi žao što se Larsson predomislio odgovorio sam da nije, jer takvi igrači poput Tottija i Larssona su velike zvijezde od kojih čitav nogomet ima koristi", rekao je Markov.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙