FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BRITANSKI TISAK: OPET SMO POKRADENI

LONDON, 25. lipnja 2004. (Hina/DPA) - "Zar opet jedanaesterci?" -najčešći su naslovi u britanskim medijima dan nakon ispadanjaengleskih nogometaša u četvrtfinalu Europskog prvenstva od Portugalaslabijim izvođenjem jedanesteraca.
LONDON, 25. lipnja 2004. (Hina/DPA) - "Zar opet jedanaesterci?" - najčešći su naslovi u britanskim medijima dan nakon ispadanja engleskih nogometaša u četvrtfinalu Europskog prvenstva od Portugala slabijim izvođenjem jedanesteraca.

U zadnjih 14 godina Englezi su čak četiri puta ispadali sa velikih natjecanja upravo lošijim izvođenjem jedanaesteraca i zato su navijači, ali i tisak nakon trilera u Lisabonu iznimno razočarani i bijesni.

"Sve smo već vidjeli puno puta prije", donosi današnji Times, dodavši kako je to bilo "još jedno mučenje engleskih navijačkih srca od strane nogometaša koji jednostavno ne znaju izvoditi jedanesterce".

"Još jednom je David Beckham promašio jedanaesterac, još jednom nam nije priznat zgoditak kao protiv Argentine 1998. i još jednom nam je presudio slučajni zgoditak Rui Coste", donosi današnji Independent, zaključivši kako je to bila "još jedna televizijska drama sa engleskim nogometašima, koji su opet igrali glavne uloge tragičara zbog promašaja sa bijele točke".

Tabloid Sun bio je puno izravniji u tesktu pod naslovom "Idiotski sudac pokrao Beckhamove heroje", u kojem se tvrdi "da je švicarski sudac namjerno poništio pogodak Sola Campbella u 89.minuti, kako bi se umilio domaćinima". Veliki naslov "Pokradeni" donosi na prvoj strani i Mirror, koji ipak zaključuje da "unatoč pogrešci suca, netko treba odgovarati jer engleske nogometaše nije pripremio za izvođenje udaraca sa bijele točke".

Pobjeda Engleske nad Hrvatskom bio je najgledaniji sportski događaj u povijesti britanske televizije, no očito je da će to sada biti utakmica sa Portugalcima jer u svim engleskim gradovima za vrije prijenosa gotovo da i nije bilo prometa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙