FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

LAGANO POBOLJŠANJE MUBARAKOVA ZDRAVSTVENOG STANJA, NI DALJE SE NE PREDVIĐA OPERACIJA

MUENCHEN, 25. lipnja 2004. (Hina/AFP) - Zdravstveno stanje egipatskogpredsjednika Hosnija Mubaraka koji je na bolničkom liječenju uNjemačkoj zbog hernije diska, "prilično se popravilo", priopćio je upetak njegov liječnik, dodajući da se još uvijek ne razmišlja ooperaciji.
MUENCHEN, 25. lipnja 2004. (Hina/AFP) - Zdravstveno stanje egipatskog predsjednika Hosnija Mubaraka koji je na bolničkom liječenju u Njemačkoj zbog hernije diska, "prilično se popravilo", priopćio je u petak njegov liječnik, dodajući da se još uvijek ne razmišlja o operaciji.

"Došlo je do laganog poboljšanja" zdravlja državnog poglavara, kazao je dr. Michael Mayer, ravnatelj privatne klinike u Muenchenu, gdje Mubarak boravi već nekoliko dana. Terapija koju reis prima od ponedjeljka kako bi izbjegao operaciju, "napreduje malim koracima", dodao je liječnik.

"Zbog toga smo odlučili pričekati još ovaj vikend" i nastaviti terapiju lijekovima, fizioterapiju i kineziterapiju. "Pitanje o nužnosti operacije i dalje je otvoreno", dodao je. Egipatski će predsjednik u klinici Orthozentrum sigurno ostati još tjedan dana, misli liječnik.

Prije nego je otputovao iz Kaira, Mubarak je na premijera Atefa Ebeida prenio ustavne ovlasti, uključujući ovlasti vojnog zapovjednika, kao i vojnog upravitelja Egipta u izvanrednim okolnostima, koje su na snazi nakon ubojstva njegova prethodnika, predsjednika Anuara el-Sadata 1981.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙