FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MEĐUGORJE: UOČI 23. OBLJETNICE STIGLO 30.000 HODOČASNIKA

MOSTAR/MEĐUGORJE, 24. lipnja 2004. (Hina) - Dan uoči proslave 23.obljetnice Gospina ukazanja, u Međugorju se u četvrtak okupilo oko30.000 vjernika, a u petak, na sam dan slavlja, očekuje ih se dva dotri puta više, izjavio je fra Marijan Knezović iz informativnog centraMir-Međugorje.
MOSTAR/MEĐUGORJE, 24. lipnja 2004. (Hina) - Dan uoči proslave 23. obljetnice Gospina ukazanja, u Međugorju se u četvrtak okupilo oko 30.000 vjernika, a u petak, na sam dan slavlja, očekuje ih se dva do tri puta više, izjavio je fra Marijan Knezović iz informativnog centra Mir-Međugorje.

U posljednje 23 godine Međugorje je posjetilo između 25 i 30 milijuna hodočasnika sa svih kontinenata, rekao je Knezović i najavio središnju misu u povodu 23. obljetnice Gospina ukazanja u Međugorju za petak u 19 sati.

Vrh Katoličke crkve nikada nije priznao Gospino ukazanje u Međugorju. Mjesni svećenici, franjevci i mještani - vidioci tvrde da su Gospina ukazanja u ovom hercegovačkom mjestu istinita. Biskup mostarsko-duvanjski msgr. Ratko Perić više je puta, opovrgavajući Gospino ukazanje u Međugorju, negodovao zbog hodočašćenja u to mjesto.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙