FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: SVEUČILIŠNO IZASLANSTVO U POSJETU IRANU

ZAGREB, 23. lipnja 2004. (Hina) - Izaslanstvo zagrebačkog Sveučilištanalazi se u jednotjednom posjetu Iranu koji je organizirao Iranskiured za kulturu iz Zagreba u suradnji s Organizacijom za islamskukulturu i odnose, izvjestila je iranska agencija MNA.
ZAGREB, 23. lipnja 2004. (Hina) - Izaslanstvo zagrebačkog Sveučilišta nalazi se u jednotjednom posjetu Iranu koji je organizirao Iranski ured za kulturu iz Zagreba u suradnji s Organizacijom za islamsku kulturu i odnose, izvjestila je iranska agencija MNA.

Agencija piše da su dvije strane odlučile poboljšati znanstvene i kulturne veze iranskih i hrvatskih visokoobrazovnih ustanova pa će tako predstavnici zagrebačkog sveučilišta potpisati memorandume o razumijevanju s teheranskim sveučilištem i Organizacijom za islamsku kulturu i veze na polju znanosti i obrazovanja, stoji u tekstu.

Tijekom boravka u Iranu hrvatsko se izaslanstvo namjerava susresti s predstavnicima teheranskog i isfahanskog sveučilišta i predstavnicima drugih znanstvenih i visokoobrazovnih institucija, a planiraju se i posjeti značajnim povijesnim, kulturnim i umjetničkim znamenitostima Irana, dodaje agencija MNA.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙