FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IRNA: USKORO OSLOBAĐANJE OSAM BRITANSKIH VOJNIKA

TEHERAN/LONDON, 23. lipnja 2004. (Hina) - Osam britanskih vojnika kojeje u ponedjeljak uhitila iranska vojska na granici s Irakom "uskoro ćebiti oslobođeni" objavila je u srijedu iranska službena agencija Irnapozivajući se nai dobro obaviješten izvor.
TEHERAN/LONDON, 23. lipnja 2004. (Hina) - Osam britanskih vojnika koje je u ponedjeljak uhitila iranska vojska na granici s Irakom "uskoro će biti oslobođeni" objavila je u srijedu iranska službena agencija Irna pozivajući se nai dobro obaviješten izvor.

Zatočenici "će uskoro biti oslobođeni, budući da je istraga utvrdila da su greškom ušli u iranske teritorijalne vode te da nisu imali neprijateljskih namjera", objavila je Irna.

Kontakti iranskog i britanskog ministra vanjskih poslova Kamala Kharazija i Jacka Strawa "odigrali su važnu ulogu" u tom najavljenom oslobađanju", dodaje Irna.

Izvor u britanskom ministarstvu vanjskih poslova je za agenciju Reuters potvrdio ovu informaciju. "Osam članova posade britanskih čamaca bit će uskoro na slobodi", izjavio je izvor.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙