FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U SRIJEDU PRVI TV DVOBOJ SRBIJANSKIH PREDSJEDNIČKIH KANDIDATA

BEOGRAD,22. lipnja(Hina) - Prvi televizijski dvoboj dvojice preostalihpredsjedničkih kandidata u drugom krugu izbora za predsjednika Srbije,Borisa Tadića, predsjednika Demokratske stranke i Tomislava Nikolića,zamjenika predsjednika Srpske radikalne stranke, održat će se usrijedu navečer.
BEOGRAD,22. lipnja(Hina) - Prvi televizijski dvoboj dvojice preostalih predsjedničkih kandidata u drugom krugu izbora za predsjednika Srbije, Borisa Tadića, predsjednika Demokratske stranke i Tomislava Nikolića, zamjenika predsjednika Srpske radikalne stranke, održat će se u srijedu navečer.

Dvojica kandidata suočit će se od 21 do 23 sata pred kamerama Radio-televizije Srbije, a program će - kako su dogovorili organizatori, državna televizija i beogradski Medija centar - preuzeti i dvadesetak regionalnih i lokalnih radio i televizijskih postaja.

Sudionici TV dvoboja - predsjednički kandidati i odabrani novinari domaćih medija - obvezali su se, kako su priopćili organizatori, da će se "pridržavati dogovorenih pravila, kao i da će u punoj međusobnoj suradnji učiniti da TV dvoboj održi visoku profesionalnu razinu i da istovremeno, na najbolji način, predstavi javnosti predsjedničke kandidate, njihove programe i međusobne razlike".

Drugi krug predsjedničkih izbora u Srbiji održava se u nedjelju između dva kandidata koja su iz prvog izbornog kruga, održanog 13. lipnja, izišli s najvećim brojem glasova - Nikolića, koji je dobio 30,1 posto, i Tadića, s 27 posto dobivenih glasova u prvom krugu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙