FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Nakon uboda nožem preminuo u bolnici

ZAGREB, 20. lipnja 2004. (Hina) - Od posljedica ranjavanja do kojeg jedošlo jučer oko 17 sati na području Maksimira na stubištu stambenezgrade smrtno je stradao Goran Kršić (1976.), izvijestio je voditeljsmjene Operativno komunikacijskog centra Policijske uprave zagrebačkeZdravko Svirčić.
ZAGREB, 20. lipnja 2004. (Hina) - Od posljedica ranjavanja do kojeg je došlo jučer oko 17 sati na području Maksimira na stubištu stambene zgrade smrtno je stradao Goran Kršić (1976.), izvijestio je voditelj smjene Operativno komunikacijskog centra Policijske uprave zagrebačke Zdravko Svirčić.

U to vrijeme iz za sada još neutvrđenih razloga posvađali su se, a potom i potukli Goran Kršić i nepoznata muška osoba za kojim policija još uvijek traga.

Po njegovim riječima, nepoznati je muškarac zadao Goranu ubod nožem s unutarnje strane bedra presjekavši mu arteriju i venu, a od zadobivenih ozljeda Goran Kršić je oko ponoći preminuo u Kliničkoj bolnici "Merkur".

Svirčić je izvijestio i kako je jučer oko 18,30 počinjeno razbojništvo u Prvoj sportskoj kladionici u Lastovskoj ulici na Trnju.

Dok se u kladionici sama nalazila zaposlenica K.Š. ušao je nepoznati muškarac koji je zaprijetivši pištoljem zatražio novac.

Kad mu je zaposlenica predala novac razbojnik je pobjegao s plijenom od oko 14 tisuća kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙