FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rijeka: USTRIJELJENI MUŠKARAC IZVAN ŽIVOTNE OPASNOSTI

RIJEKA, 7. lipnja 2004.(Hina) - Muškarac ranjen hitcem iz vatrenogoružja danas u 11,20 sati pred automatom kluba "Loža" na Koblerovutrgu u Rijeci pogođen je u trbuh i izvan je životne opasnosti, stoji upriopćenju primorsko-goranske Policijske uprave.
RIJEKA, 7. lipnja 2004.(Hina) - Muškarac ranjen hitcem iz vatrenog oružja danas u 11,20 sati pred automatom kluba "Loža" na Koblerovu trgu u Rijeci pogođen je u trbuh i izvan je životne opasnosti, stoji u priopćenju primorsko-goranske Policijske uprave.

U priopćenju se navodi da je hrvatskog državljanina Z. H. (37) ranio nepoznati muškarac koji se nakon pucnja udaljio pješice u nepoznatu smjeru. Nakon očevida i policijskih izvida djelatnici PU-a sumnjaju da je počinitelj ubojstva u pokušaju hrvatski državljanin rođen 1979., s prebivalištem u Rijeci.

U suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom, Istražnim centrom Županijskog suda u Rijeci i Upravom kriminalističke policije MUP-a poduzimaju se mjere za pronalaženje osumnjičenika, kaže se u policijskom priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙