FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Čestitka predsjednice SSSH predsjedniku Vlade

ZAGREB, 19. lipnja 2004. (Hina) - Predsjednica Saveza samostalnihsindikata Hrvatske (SSSH) Vesna Dejanović čestitala je danaspredsjedniku Vlade Ivi Sanaderu, Vladi i svim hrvatskim građanima navelikom događaju vezanom uz najavljeni početak pregovora RepublikeHrvatske s Europskom unijom, ocjenjujući da je on ključan za budućnostzemlje i svih njezinih građana.
ZAGREB, 19. lipnja 2004. (Hina) - Predsjednica Saveza samostalnih sindikata Hrvatske (SSSH) Vesna Dejanović čestitala je danas predsjedniku Vlade Ivi Sanaderu, Vladi i svim hrvatskim građanima na velikom događaju vezanom uz najavljeni početak pregovora Republike Hrvatske s Europskom unijom, ocjenjujući da je on ključan za budućnost zemlje i svih njezinih građana.

Riječ je o događaju koji u konačnici potvrđuje povijesnu istinu - Hrvatska jest država koja sociološki, kulturološki, povijesno i ekonomski spada u krug zemalja Europske unije, ističe se u čestitki predsjednice SSSH, poslanoj predsjedniku Vlade.

U SSSH-u smo svjesni da je riječ zapravo o početku složenog procesa, koji će iziskivati mnoge, katkad i bolne prilagodbe, ponajprije u pravosuđu i gospodarstvu.

Upravo nas ta spoznaja sve zajedno, sve segmente hrvatskog društva obvezuje na konstruktivan dijalog i istinsko socijalno partnerstvo, zajedničko djelovanje koje može uroditi željenim ciljem - snažnom, prepoznatljivom i uređenom Republikom Hrvatskom, ravnopravnom članicom Europske unije, stoji u čestitki Vesne Dejanović, koja ističe da je doista u Europsku uniju "moguće stići samo zajedničkim naporima".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙