FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Križevci: državno natjecanje u spremanju sjenaže

KRIŽEVCI, 19. lipnja 2004. (Hina) - Na livadama Visokoga gospodarskogučilišta u Križevcima danas se održava četvrto državno natjecanje uspremanju sjenaže u plastične bale.
KRIŽEVCI, 19. lipnja 2004. (Hina) - Na livadama Visokoga gospodarskog učilišta u Križevcima danas se održava četvrto državno natjecanje u spremanju sjenaže u plastične bale.

Natječe se 19 ekipa poljodjelaca iz šest sjeverozapadnih županija, te učenici križevačke Srednje gospodarske škole. Pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede i šumarstva te Koprivničko-križevačke županije i Križevaca, to su proizvodno natjecanje pripremili Hrvatski zavod za poljoprivredno-savjetodavnu službu, Visoko gospodarsko učilište i Srednja gospodarska škola.

Zahvaljujući dosadašnjim natjecanjima, sve se više obiteljskih gospodarstva koristi novim načinom spremanja sjenaže za stočnu hranu u proizvodnji mlijeka, ističu organizatori.

Nekoliko hrvatskih i stranih proizvođača poljoprivrednih strojeva, opreme i repromaterijala za poljodjelstvo prigodno su izložili svoje proizvode.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙