FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MOSTAR: PREDSTAVLJENA KNJIGA "SVJEDOK NADE"

MOSTAR, 18. lipnja 2004. (Hina) - Knjiga "Svjedok nade", u kojoj jeautor dr. Franjo Topić objavio svoje dnevničke zapise i sjećanja nasusrete s brojnim istaknutim dužnosnicima u razdoblju između 1994. i2001. godine, predstavljena je u Mostaru u petak navečer.
MOSTAR, 18. lipnja 2004. (Hina) - Knjiga "Svjedok nade", u kojoj je autor dr. Franjo Topić objavio svoje dnevničke zapise i sjećanja na susrete s brojnim istaknutim dužnosnicima u razdoblju između 1994. i 2001. godine, predstavljena je u Mostaru u petak navečer.

Dr. Topić, istaknuti katolički intelektualac iz BiH i predsjednik Hrvatskog kulturnog društva "Napredak" u ovoj je knjizi, kako je rečeno, opisao svoje posjete u 20 zemalja, više od 100 gradova te svoje susrete s više od tisuću dužnosnika.

Iz Topićeve je knjige, rekao je dr. Antun Lučić, vidljivo njegovo diplomatsko umijeće. "Ova je knjiga bdjenje nad svojim i univerzalnim iskustvom", kazao je dr. Lučić.

Publicist i književnik Dragan Šimović rekao je kako je Topić u ovoj knjizi na dokumentaran način bilježio događaje bez namjere da ih interpretira. "Knjiga je uvjerljiv svjedok vremena", kazao je Šimović.

Književnik Dragan Marjanović dodao je kako je Topić putnik koji lobira za interese svoga (hrvatskog) naroda ali i za opće dobro.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙