FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

CROATIA AIRLINES I PBZ AMERICAN EXPRESS PREDSTAVILI NOVU KREDITNU KARTICU

ZAGREB, 16. lipnja 2004. (Hina) - Hrvatski nacionalni prijevoznikCroatia Airlines (CA) i PBZ American Express predstavili su danaszajednički proizvod (co-brand) Croatia Airlines American Expresskreditnu karticu, čije se posebne pogodnosti odnose i na sakupljanjenagradnih milja u programu nagrađivanja čestih putnika CA (FF Club),te potrošnjom.
ZAGREB, 16. lipnja 2004. (Hina) - Hrvatski nacionalni prijevoznik Croatia Airlines (CA) i PBZ American Express predstavili su danas zajednički proizvod (co-brand) Croatia Airlines American Express kreditnu karticu, čije se posebne pogodnosti odnose i na sakupljanje nagradnih milja u programu nagrađivanja čestih putnika CA (FF Club), te potrošnjom.

Kako su kazali na današnjoj konferenciji za novinare predsjednik uprave CA Ivan Mišetić i predsjednica uprave PBZ American Expressa Nina Oberiter-Gluhak riječ je o prvoj co-brand kartici u svijetu jednog American Express franšiznog partnera izdanoj u suradnji s jednom avio kompanijom. Smatraju da će ovaj potez dodatno učvrstiti tržišnu poziciju obaju partnera.

Kartica, koja dolazi u dvije inačice, Standard i Premium, bit će ponuđena na domaćem tržištu do kraja ovog mjeseca, napomenula je Oberiter-Gluhak.

Riječ je o međunarodno važećoj kreditnoj kartici s revolving kreditom Privredne banke Zagreb koja ima ugrađen Smart čip. Kamatne stope revolving kredita kreću se od 11,98 do 15,98 posto, dok je efektivna kamatna stopa 12,85 do 17,46 posto. Obvezna mjesečna otplata iznosi minimalno pet posto iskorištenog dijela kredita ili 130 kuna.

Osobitost ove kartice je sakupljanje nagradnih milja na korisnički račun u FF Clubu CA koje se skupljaju uporabom kartice na prodajnim mjestima i letovima CA. Milje se mogu skupljati i plaćanjem goriva na benzinskim postajama ili podizanjem gotovine na karticu.

(Hina) xnz yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙