FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

TALIJANSKI MINISTAR OBRANE: TERORISTI SE ŽELE DOMOĆI NUKLEARNE BOMBE

RIM, 16. lipnja 2004. (Hina/AR) - Talijanski ministar obrane AntonioMartino izjavio je kako nije nemoguće da se teroristi domognunuklearnog naoružanja, piše u srijedu list "Corriere della Sera".
RIM, 16. lipnja 2004. (Hina/AR) - Talijanski ministar obrane Antonio Martino izjavio je kako nije nemoguće da se teroristi domognu nuklearnog naoružanja, piše u srijedu list "Corriere della Sera".

"Postoji opasnost da se teroristi domognu nuklearnog oružja i to nas jako zabrinjava. Njihova okrutnost nema granica", rekao je Martino prema pisanju lista.

Martino je prilikom posjeta Centru visoke škole ministarstva obrane govorio i o projektu koji imaju teroristi ustvrdivši da se žele domoći nuklearne bombe.

"Teroristi imaju zabrinjavajući projekt. Žele 'postati državom' kako bi mogli na vagu međunarodnih odnosa staviti težinu svoje snage i tu nije isključena nuklearna bomba", rekao je Martino.

Prema riječima talijanskog ministra obrane, teroristička organizacija želi imati svoju državu, odnosno zavladati u jednoj državi, što bi im, navodno, omogućilo stvaranje oružanih snaga i nabavku nuklearne bombe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙