FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PREDSJEDNIK MESIĆ PRIMIO IZASLANSTVO ORGANIZACIJSKOG ODBORA Hrvatskog onkološkog društva

ZAGREB, 15. lipnja 2004. (Hina) - Predsjednik Republike HrvatskeStjepan Mesić primio je izaslanstvo Organizacijskog odbora 2. kongresaHrvatskog onkološkog društva koje ga je izvijestilo o pripremama zakongres, koji će se održati od 20. do 23. lipnja u Opatiji, izvijestio je večeras Ured Predsjednika Republike.
ZAGREB, 15. lipnja 2004. (Hina) - Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić primio je izaslanstvo Organizacijskog odbora 2. kongresa Hrvatskog onkološkog društva koje ga je izvijestilo o pripremama za kongres, koji će se održati od 20. do 23. lipnja u Opatiji, izvijestio je večeras Ured Predsjednika Republike.

Na kongresu se očekuje oko 300 sudionika, domaćih i stranih, a u sklopu ovog kongresa održat će se i 1. onkološki simpozij inženjera medicinske radiologije i 11. simpozij Onkološko-hematološke sekcije Hrvatske udruge medicinskih sestara.

U izaslanstvu su bili prof. dr. sc. Mirko Šamija, predsjednik Organizacijskog odbora Klinika za tumore, akademik Zvonko Kusić iz KB-a "Sestre milosrdnice", prof. dr. sc. Krešimir Pavelić iz Instituta "Ruđer Bošković", te prof. dr. sc. Antonio Juretić iz Centra za onkologiju KBC-a Zagreb.

Uz predsjednika Mesića bio je prof. dr. Esad Prohić, savjetnik za znanost i obrazovanje, navodi se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙