FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ALBANSKI PREDSJEDNIK MOISIU POSJETIT ĆE HRVATSKU NA POZIV PREDSJEDNIKA MESIĆA

ZAGREB, 14. lipnja 2004. (Hina) - Predsjednik Republike AlbanijeAlfred Moisiu boravit će u službenom posjetu Republici Hrvatskoj 17. i18. lipnja na poziv predsjednika Republike Hrvatske Stjepana Mesića.
ZAGREB, 14. lipnja 2004. (Hina) - Predsjednik Republike Albanije Alfred Moisiu boravit će u službenom posjetu Republici Hrvatskoj 17. i 18. lipnja na poziv predsjednika Republike Hrvatske Stjepana Mesića.

Kako je u ponedjeljak priopćeno, hrvatski i albanski predsjednik razgovarat će o mogućnosti intenzivnijih ukupnih bilateralnih odnosa te razmijeniti mišljenje o regionalnim, europskim i atlantskim temama.

Predsjednik Moisiu i članovi službenog albanskog izaslanstva susrest će se s visokim dužnosnicima Vlade Republike Hrvatske i Hrvatskog sabora, a drugoga dana boravka u Hrvatskoj albanski predsjednik obratit će se i hrvatskim zastupnicima.

Uz službeno albansko izaslanstvo u Hrvatsku će doputovati i predstavnici većih albanskih tvrtki, a tom će prigodom predsjednik Moisiu u Hrvatskoj gospodarskoj komori otvoriti skup o mogućnostima poboljšanja gospodarske suradnje između Hrvatske i Albanije.

Nakon Zagreba predsjednik Moisiu i članovi službenog izaslanstva posjetit će Brijune.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙