FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKOPJE: DOGOVOR O MEDIJSKOJ PROMIDŽBI

SKOPJE, 8. lipnja 2004. (Hina) - Glasnogovornici ministarstva obraneHrvatske, Makedonije i Albanije razgovarali su protekla tri dana uSkopju o organiziranju zajedničke medijske promidžbe regionalnesuradnje i približavanja NATO-u i SAD-u. Dogovoreno je osnivanjeCentra za obuku za odnose s javnošću.
SKOPJE, 8. lipnja 2004. (Hina) - Glasnogovornici ministarstva obrane Hrvatske, Makedonije i Albanije razgovarali su protekla tri dana u Skopju o organiziranju zajedničke medijske promidžbe regionalne suradnje i približavanja NATO-u i SAD-u. Dogovoreno je osnivanje Centra za obuku za odnose s javnošću.

Glasnogovornik hrvatskog Ministarstva obrane Petar Čavar izjavio je na konferenciji za novinare da se Hrvatska priprema za ozbiljnu akciju u kojoj će građanima biti objašnjeno što znači sigurnost u širem blakanskom području, izgradnja dobrosusjedskih odnosa i borba protiv terorizma i kriznih situacija, tako da dobiju pravu informaciju o tome što znači ulagati u zajedničku sigurnost.

U Skopju je objavljena publikacija o Jadranskoj povelji, čiji su potpisnici Hrvatska, Makedonija, Albanija i SAD, a otvorena je i zajednička web stranica Jadranske povelje na kojoj su istaknute zajedničke poruke o miru, stabilnosti, sigurnosti i međusobnom povjerenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙