FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SAVJET HNB-A USVOJIO MONETARNU PROJEKCIJU DO KRAJA 2004.

ZAGREB, 14. lipnja 2004. (Hina) - Savjet Hrvatske narodne banke nadanašnjoj je sjednici, održanoj pod predsjedanjem guvernera ŽeljkaRohatinskog, prihvatio izvješće o gospodarskim i novčanim kretanjima uprvom tromjesečju ove godine, usvojio projekciju monetarne politike za2004. s pobližom razradom za drugo i treće tromjesečje, te donio jošnekoliko odluka iz svoje nadležnosti, priopćeno je iz HNB-a.
ZAGREB, 14. lipnja 2004. (Hina) - Savjet Hrvatske narodne banke na današnjoj je sjednici, održanoj pod predsjedanjem guvernera Željka Rohatinskog, prihvatio izvješće o gospodarskim i novčanim kretanjima u prvom tromjesečju ove godine, usvojio projekciju monetarne politike za 2004. s pobližom razradom za drugo i treće tromjesečje, te donio još nekoliko odluka iz svoje nadležnosti, priopćeno je iz HNB-a.

Privrednoj banci Zagreb d.d. odobren je zahtjev za pripajanje Privredne banke - Laguna banke d.d. Poreč, a Savjet HNB-a suglasio se i s prijedlogom Nadzornog odbora Privredne banke-Laguna banke d.d. Poreč da članom uprave te banke postane Robert Drandić.

Savjet HNB-a dao je, također, prethodnu suglasnost tvrtki Strahinjčica d.d. iz Krapinskih Toplica za stjecanje više od 75 posto dionica s pravom glasa u Samoborskoj banci d.d. Samobor, u kojoj je ta tvrtka i dosad bila većinski vlasnik, navodi se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙