FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OI: HRVATSKIM OLIMPIJCIMA NAOČALE BOLLE

ZAGREB, 14. lipnja (Hina) - Glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora(HOO) Ivica Miočić Stošić i direktor slovenske tvrtke Rodeo teamd.o.o. Damijan Ambrožič u ponedjeljak su u Zagrebu su potpisalidonatorski ugovor kojim spomenuta tvrtka, inače zastupnik naočalarobne marke Bolle, postaje službena organizacija za opremanjehrvatskih olimpijaca.
ZAGREB, 14. lipnja (Hina) - Glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Ivica Miočić Stošić i direktor slovenske tvrtke Rodeo team d.o.o. Damijan Ambrožič u ponedjeljak su u Zagrebu su potpisali donatorski ugovor kojim spomenuta tvrtka, inače zastupnik naočala robne marke Bolle, postaje službena organizacija za opremanje hrvatskih olimpijaca.

Ugovor je potpisan na razdoblje od 14. lipnja ove godine do 1. prosinca 2006., što znači da će hrvatska olimpijska delegacija tijekom Olimpijskih igara u Ateni i zimskih Olimpijskih igara u Torinu 2006. godine biti opremljena naočalama robne marke Bolle.

Uz nazočnost direktora marketinga HOO-a Ranka Ćetkovića, prilikom potpisivanja ugovora glavni tajnik HOO-a rekao je kako je ovo još jedan korak bliže krajnjem cilju, a to je osiguranje najboljih mogućih uvjeta za nastup hrvatskih sportaša na OI u Ateni te da je HOO u tvrtki Rodeo team prepoznao kvalitetnog i odgovornog partnera koji će te uvjete i osigurati.

"Nadam se kako će hrvatski olimpijski tim svojom kvalitetom doseći kvalitetu naočala marke Bolle", zaključio je Ivica Miočić Stošić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙