FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ČESTITKA ČELNIKA HOO-a KANUISTIMA DIVLJOVODAŠIMA

ZAGREB, 24. svibnja 2004. (Hina) - Predsjednik i glavni tajnikHrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša i Ivica Miočić Stošićuputili su danas čestitku hrvatskih kanuistima osvajačima dvijuzlatnih medalja (Tomislav Hohnjec – zlato u klasičnoj utrci, TomislavHohnjec, Tomislav Lepan, Igor Gojić – zlato u momčadskoj konkurenciji3 x C-1) na Svjetskom prvenstvu održanom od 21. do 23. svibnja unjemačkom Garmisch-Partenkirchenu.
ZAGREB, 24. svibnja 2004. (Hina) - Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša i Ivica Miočić Stošić uputili su danas čestitku hrvatskih kanuistima osvajačima dviju zlatnih medalja (Tomislav Hohnjec – zlato u klasičnoj utrci, Tomislav Hohnjec, Tomislav Lepan, Igor Gojić – zlato u momčadskoj konkurenciji 3 x C-1) na Svjetskom prvenstvu održanom od 21. do 23. svibnja u njemačkom Garmisch-Partenkirchenu.

"Iznimno nas je razveselio sjajan uspjeh hrvatskih kanuista na Svjetskom prvenstvu u Garmisch-Partenkirchenu. Osvajanje dviju zlatnih medalja, u pojedinačnoj i momčadskoj konkurenciji, potvrda je vrhunske kvalitete hrvatskih kanuista kao i njihovog predanog i profesionalnog odnosa prema sportu kojim se bave. Najteže je ostati na vrhu, a samo najboljima to i uspijeva. Iskrene čestitke upućujemo svjetskim prvacima kanuistima Tomislavu Hohnjecu, Tomislavu Lepanu i Igoru Gojiću kao i izborniku Tomislavu Crnkoviću te odgovornim ljudima u savezu" stoji u čestici čelnika HOO-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙