FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

AUTOMOBIL ZA PARAOLIMPIJKU MARIJU IVEKOVIĆ

ZAGREB, 4. lipnja 2004. (Hina) - Najboljoj hrvatskoj paraolimpijkiMariji Iveković, koja će braniti boje Hrvatske na Paraolimpijskimigrama, što će se od 17. do 28. rujna održati u Ateni, na istimborilišta na kojima će se odvijati i natjecanja XXVIII. olimpijade,uručeni su danas na prigodnoj svečanosti u prostorijama "Porsche interauta d.o.o" u Jankomiru ključevi automobila Golfa V.
ZAGREB, 4. lipnja 2004. (Hina) - Najboljoj hrvatskoj paraolimpijki Mariji Iveković, koja će braniti boje Hrvatske na Paraolimpijskim igrama, što će se od 17. do 28. rujna održati u Ateni, na istim borilišta na kojima će se odvijati i natjecanja XXVIII. olimpijade, uručeni su danas na prigodnoj svečanosti u prostorijama "Porsche inter auta d.o.o" u Jankomiru ključevi automobila Golfa V.

Marija Iveković nastupit će u Ateni u petoboju i skoku u dalj u konkurenciji slijepih i slabovidnih osoba, a po riječima izbornika naše atletske paraolimpijske reprezentacije za slijepe i slabovidne osobe novi automobil pomoći će Mariji Iveković da još više vremena provede na treningu.

Naime, aktualna svjetska prvakinja u petoboju, koja je na paraolimpijskim igrama u Sydneyu u petoboju osvojila peto, a u skoku u dalj sedmo mjesto, stalno je zaposlena u ZAPOS-u d.o.o - Zavodu za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje slijepih i svaki dan sa svojim trenerom Edvardom Josipovićem provede nekoliko sati na stadionu atletskog kluba "Dinamo-Zrinjevac".

Marija Iveković jednstvena je sportašica i po tome što se natječe za svoj klub u redovnim natjecanjima i za osobe s invaliditetom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙