FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

LUFTHANSA ZAPRIJETILA OTPUŠTANJEM RADNIKA

FRANKFURT, 14. lipnja 2004. (Hina/AFP) - Njemačka zrakoplovna kompanijaLufthansa zaprijetila je rezanjem broja radnih mjesta u Njemačkoj akopredstavnici zaposlenika odbiju pristati na veliko snižavanje troškovarada, izvijestio je The Financial Times Deutschland.
FRANKFURT, 14. lipnja 2004. (Hina/AFP) - Njemačka zrakoplovna kompanija Lufthansa zaprijetila je rezanjem broja radnih mjesta u Njemačkoj ako predstavnici zaposlenika odbiju pristati na veliko snižavanje troškova rada, izvijestio je The Financial Times Deutschland.

Taj poslovni dnevni list navodi pismo čelnika radničkog vijeća Wolfa Liebetraua, u kojem on piše da njemačka nacionalna zrakoplovna kompanija zahtijeva smanjivanje troškova rada za 40 posto ili će biti prisiljena na otpuštanje.

Centar za usluge klijentima u Kasselu, s ukupno 350 zaposlenih, mogao bi biti zatvoren ako predstavnici radnika ne pristanu na rezanje troškova. U radničkom vijeću vjeruju da bi se isto moglo dogoditi i s 12.000 radnika u ostalim dijelovima zemlje, kazao je Liebetrau.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙