FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: HOĆE LI JOHN MALKOVICH POSTATI NOVI VLASNIK VILE "AURORA"?

ZAGREB, 7. lipnja 2004. (Hina) - Njemačka tvrtka FinCom spremna jeplatiti od 80 do 100 tisuća eura za vilu Aurora u Trstenom krajDubrovnika koja je u vlasništvu države Bosne i Hercegovine, saznajesarajevsko "Oslobođenje".
ZAGREB, 7. lipnja 2004. (Hina) - Njemačka tvrtka FinCom spremna je platiti od 80 do 100 tisuća eura za vilu Aurora u Trstenom kraj Dubrovnika koja je u vlasništvu države Bosne i Hercegovine, saznaje sarajevsko "Oslobođenje".

FinCom je Vijeću ministara BiH poslao pismo namjere još krajem prošle godine ali do danas nije dobio odgovor ni na navedeni dokument ni na konkretnu ponudu, dodaje sarajevski list.

Vlada BiH nekoliko je puta izvješćivala novinare o raspravi o mogućoj prodaji te vile američkom glumcu Johnu Malkovichu, naglašava "Oslobođenje", podsjećajući da je spomenuti objekt uništen tijekom rata u Hrvatskoj i da ga treba obnoviti, za što država BiH nema novaca, "barem tako tvrde u Vijeću ministara".

Nejasno je ipak zašto je između njemačke tvrtke i poznatog glumca odluka pala upravo na Malkovicha koji nakon pisma namjere nije poslao konkretnu ponudu, naglašava sarajevski list.

Nikada se nije saznalo ni koliko je Malkovich spreman platiti za vilu a u međuvremenu nitko ne vodi računa o objektu, pa tako ni vlasti BiH, upozorava "Oslobođenje", dodajući da će konačnu odluku o novom vlasniku "Aurore" donijeti Parlamentarna skupština BiH.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙