FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

44. Festival kazališnog amaterizma u Karlovcu i na Visu

KARLOVAC, 18. svibnja 2004. (Hina) - Pod pokroviteljstvom Ministarstvakulture i u organizaciji Hrvatskog sabora kulture, gradovi Vis iKarlovac domaćini su 44. Festivala hrvatskih kazališnih amatera kojiće se održati u Karlovcu 21. i 22. svibnja u gradskom kazalištu Zorindomu, a na Visu od 26. do 29 svibnja, rečeno je na današnjojkonferenciji za novinstvo u Karlovcu.
KARLOVAC, 18. svibnja 2004. (Hina) - Pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i u organizaciji Hrvatskog sabora kulture, gradovi Vis i Karlovac domaćini su 44. Festivala hrvatskih kazališnih amatera koji će se održati u Karlovcu 21. i 22. svibnja u gradskom kazalištu Zorin domu, a na Visu od 26. do 29 svibnja, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinstvo u Karlovcu.

U Karlovcu će se odigrati sedam kazališnih predstava iz Samobora, Bjelovara, Zeline, Čakovca i Zagreba, a na Visu 13 predstava iz Karlovca, Svetog Križa Začretja, Visa, Vinkovaca, Knina, Kastva, Buševca, Zeline, Zagreba, Preloga, Velikih i Malih Zdenaca i Krasice.

Direktor Zorin doma Zvonimir Ilijić rekao je da je izbornik Darko Tralić imao težak posao jer je prijavljeno 115 predstava iz 12 županija, a za prikazivanje ih je odobreno 20, međutim samo 14 u službenoj konkurenciji, dok je ostalima iskazan poticaj za daljnji rad.

Ulaznica za jednu predstavu u Karlovcu stoji deset kuna, a za cijeli dan 20 kuna, pa se u Zorin domu nadaju punom gledalištu.

Marina Grčić, pročelnica Odjela za društvene djelatnosti grada Karlovca, istaknula je jedinstvenu priliku da karlovačka publika vidi te predstave i upozna se s dosezima kazališnog amaterizma u drugim hrvatskim sredinama te je pozvala Karlovčane da 44. Festival podrže svojim dolaskom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙