FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: KOLNICI SUHI, PROMET SREDNJE GUST

ZAGREB, 12. lipnja 2004. (Hina) - Kolnici su u većem dijelu zemljesuhi, a na većini cesta promet je srednje gust do pojačan, izvijestioje poslijepodne Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 12. lipnja 2004. (Hina) - Kolnici su u većem dijelu zemlje suhi, a na većini cesta promet je srednje gust do pojačan, izvijestio je poslijepodne Hrvatski autoklub (HAK).

Kraći zastoji mogući su na dionicama cesta na kojima traju radovi, posebno na području Delnica i Korenice.

Autocesta A6 Rijeka-Zagreb, od čvora Delnice do čvora Oštrovica zatvorena je do 15. lipnja. Promet ide obilazno: državnom cestom 32, Delnice-Gornje Jelenje, te županijskom cestom do Oštrovice.

Zbog radova na D21, od ulaza u Lovran do izlaza iz Medveje, prometuje se izuzetno sporo i otežano.

Između tunela Sveti Rok i Krpani, na dijelu autoceste A1 Zagreb-Split, zatvoreni su vozni i zaustavni trak, a na dijelu Mala Kapela-Bosiljevo zatvorena je traka za pretjecanje.

Na autocesti A3 Zagreb-Slavonski Brod, zbog obnove sjevernoga kolnika na dionicama Kutina-Popovača-Križ Novoselec, te Lužani-Nova Gradiška prometuje se dvosmjerno južnim trakom. Obnavlja se i južni kolnik na dionicama Ivanja Reka-Ivanić Grad i Novska-Okučani pa se vozi dvosmjerno sjevernim, uz ograničenje brzine na 80 km/h.

Zatvorena je dionica D5 Virovitica-Terezino Polje, od Virovitice do Lukača. Vozi se obilazno: Suhopolje-Gradina-Lukač-D5-Terezino Polje, odnosno Terezino Polje-Lukač-Rogovac-D2-Đurđevac.

Državna cesta 1 na dijelu Korenica-Pećane zatvorena je do 15. lipnja, pa teretna vozila ukupne mase iznad 7,5 t voze obilazno, smjerom Korenica-Bunić-Gospić-Gračac, a sva ostala relacijom Korenica-Bunić-Debelo Brdo-Pećane. Zbog pojačanog se prometa obilaznim pravcem vozi u koloni, usporeno i sa čestim zastojima. Promet na ličkoj magistrali usporavaju i radovi kod Bruvna, gdje se vozila propuštaju naizmjenično.

Na Jadranskoj magistrali (D8) mogući su zastoji, zbog radova, na dionicama šibenski most-nadvožnjak Šubićevac, Raba-Klek, u Zadru od "semafora Ričine" do križanja s Benkovačkom cestom.

Kod Brinja na D23 traju radovi na nadvožnjaku Vranjić, a promet se propušta svakog sata po 15 minuta.

Zbog razminiranja, za sav putnički i teretni promet zatvoren je granični prijelaz Bajakovo i to od 15 do 16.30 sati i od 18 do 19 sati. Na graničnom prijelazu Rupa pojačan je putnički promet na izlazu iz Hrvatske, a na Macelju na ulaz u Hrvatsku dulje čekaju i teretna vozila. Na ostalim graničnim prijelazima promet se odvija bez zastoja.

Trajekti plove redovno prema ljetnom redu plovidbe na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙