FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: I dalje jaki bočni udari vjetra na dionici od Gornje Ploče do Svetog Roka

ZAGREB, 30. svibnja 2004. (Hina) - Zbog bočnih udara vjetra naautocesti A1 Gornja Ploča-Sveti Rok brzina vožnje ograničena je na 60kilometara na sat, a na dijelu autoceste Maslenica-Posedarje na 80kilometara na sat, izvijestio je popodne Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 30. svibnja 2004. (Hina) - Zbog bočnih udara vjetra na autocesti A1 Gornja Ploča-Sveti Rok brzina vožnje ograničena je na 60 kilometara na sat, a na dijelu autoceste Maslenica-Posedarje na 80 kilometara na sat, izvijestio je popodne Hrvatski auto-klub.

Na dionici autoceste A6 od Kikovice-tunela Tuhobić puše umjeren vjetar.

U ostalom dijelu zemlje promet se odvija redovito uz povoljne meteorološke prilike.

Na cestama kroz gorja i usjeke mogući su odroni kamenja i zemlje.

Na većini graničnih prijelaza i u osobnom i u teretnom prometu, zbog pojačanog prometa mogući su kraći zastoji.

Posebno je pojačan promet na graničnim prijelazima Bregana i Bajakovo.

Cestom D2 od GP Dubrava Križovljanska do Varaždina nedjeljom je od 6 do 22 sata zabranjen promet teretnim vozilima težim od 7,5 tona (iznimno je dopušten onima s dozvolom i vozilima opskrbe).

Do 1. studenoga zatvoren je GP Donji Miholjac, zbog rekonstrukcije s mađarske strane. Putnički je promet preusmjeren na Duboševicu i Baranjsko Petrovo Selo, a teretni na Goričan, Golu, Terezino Polje i Duboševicu. Kontrolu prometa naftnih derivata i opasnih tvari moguće je obaviti na Donjem Miholjcu od 22 do 5 sati.

Trajekti plove prema redu plovidbe na svim linijama.

Autocesta A6 Rijeka-Zagreb od čvora Delnice do čvora Ravna Gora zatvorena je do 5. lipnja zbog obnove viadukta Zalesina. Od Delnica se vozi obilazno D32 Delnice-Ravna Gora, a iz smjera Ravne Gore županijskom cestom Zalesina-Dedin-Delnice.

Promet dionicom Ličke magistrale (D1), Korenica-Pećane zbog radova je obustavljen do 15. lipnja, pa teretna vozila ukupne mase iznad 7,5 tona voze obilazno, smjerom Korenica-Bunić-Gospić-Gračac, a sva ostala relacijom Korenica-Bunić-Debelo Brdo-Pećane.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙