FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

hak: zbog olujnog vjetra i bure zabranjen promet većim vozilima na nekim autocestama

ZAGREB, 29. svibnja 2004. (Hina) - Na autocesti A6 Rijeka - Zagreb zbogolujna vjetra na dionici čvor Kikovica - čvor Delnice još je zabranjenpromet teretnim motornim vozilima težim od 3,5 tone, vozilima snatkrivenim tovarnim prostorom i autobusima, izvijestio je danasHrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 29. svibnja 2004. (Hina) - Na autocesti A6 Rijeka - Zagreb zbog olujna vjetra na dionici čvor Kikovica - čvor Delnice još je zabranjen promet teretnim motornim vozilima težim od 3,5 tone, vozilima s natkrivenim tovarnim prostorom i autobusima, izvijestio je danas Hrvatski autoklub (HAK).

Dionica Jadranske magistrale od Senja do Svete Marije Magdalene zatvorena je zbog bure za autobuse na kat, vozila s kamp-kućicom i motocikle.

Na autocesti A1 Gornja Ploča-Zadar, od tunela Čelinka do tunela Božići bura je brzinu vožnje ograničila na 40 kilometara na sat.

Na mokrim i skliskim kolnicima nužni su pozornija vožnja i pravilno držanje razmaka, kako bi se izbjegle prometne nezgode ili nesreće, posebice na cesti Plitvice - Korenica - Gospić, gdje je jutros bilo nekoliko prometnih nezgoda. Pozornost se preporučuje i na cestama kroz gorja i usjeke zbog mogućih odrona kamenja i zemlje.

Još danas traje akcija Dani tehničke ispravnosti vozila pa u najbližoj stanici za tehnički pregled vozači mogu besplatno provjeriti opće stanje i ispravnost vozila.

Na većini graničnih prijelaza nema duljih čekanja. Kamioni dulje čekaju na Bregani i Macelju na ulazu, na Bajakovu na izlazu. Putnički promet pojačan na Pasjaku, Rupi i Staroj Gradiški.

Trajekti plove redovito po ljetnoj satnici pa će na nekim linijama biti i veći broj vožnji. U Jablancu je dulja kolona od 1,5 kilometar za ukrcaj za Rab.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙