FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Ceste ponegdje mokre u unutrašnjosti Hrvatske

ZAGREB, 1. lipnja 2004. (Hina) - Ceste su jutros ponegdje mokre uunutrašnjosti Hrvatske, a vozi se bez posebnih ograničenja, gušći jepromet na prilaznim cestama većih gradova i industrijskih centara,izvijestio je Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 1. lipnja 2004. (Hina) - Ceste su jutros ponegdje mokre u unutrašnjosti Hrvatske, a vozi se bez posebnih ograničenja, gušći je promet na prilaznim cestama većih gradova i industrijskih centara, izvijestio je Hrvatski auto-klub.

Odroni kamenja i zemlje mogući su na cestama kroz gorja i Jadranskoj magistrali posebice podno Velebita i Biokova.

Autocesta A6 Rijeka-Zagreb od čvora Delnice do čvora Ravna Gora zatvorena je do 5. lipnja zbog obnove vijadukta Zalesina. Od Delnica se vozi obilazno D32 Delnice-Ravna Gora, a iz smjera Ravne Gore županijskom cestom Zalesina-Dedin-Delnice.

Promet dionicom Ličke magistrale (D1), Korenica-Pećane zbog radova je obustavljen do 15. lipnja, pa teretna vozila ukupne mase iznad 7,5 t voze obilazno, smjerom Korenica-Bunić-Gospić-Gračac, a sva ostala relacijom Korenica-Bunić-Debelo Brdo-Pećane.

Na graničnim prijelazima putnički i teretni promet protječe bez duljih čekanja.

Do 1. studenoga zatvoren je GP Donji Miholjac, zbog rekonstrukcije s mađarske strane. Putnički je promet preusmjeren na Duboševicu i Baranjsko Petrovo Selo, a teretni na Goričan, Golu, Terezino Polje i Duboševicu. Kontrolu prometa naftnih derivata i opasnih tvari moguće je obaviti na Donjem Miholjcu od 22 do 5 sati.

Trajekti plove redovito na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙