FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HSS-OVCI ODRŽAVAJU GLAVNU PROGRAMSKU SKUPŠTINU

ZAGREB, 12. lipnja 2004. (Hina) - Glavna programska skupština HSS-ana kojoj će stranka zauzeti stajalište o potencijalnim partnerima zasljedeće lokalne izbore te o izmjeni stranačkog statuta počela jeprijepodne u Zagrebu.
ZAGREB, 12. lipnja 2004. (Hina) - Glavna programska skupština HSS-a na kojoj će stranka zauzeti stajalište o potencijalnim partnerima za sljedeće lokalne izbore te o izmjeni stranačkog statuta počela je prijepodne u Zagrebu.

Od izaslanika Skupštine, kojih je više od 600, predsjednik HSS-a Zlatko Tomčić zatražit će da stranka na lokalnim izborima u svibnju 2005. ne koalira sa strankama ni krajnje lijeve ni krajnje desne orijentacije, niti s HDZ-om.

Planirane statutarne promjene trebale bi znatno proširiti ovlasti Glavnog odbora HSS-a, radi operativnosti smanjiti broj njegovih članova sa 143 na najviše 60, te ga obvezati da se sastaje najmanje jednom mjesečno.

Manji broj članova trebalo bi imati i HSS-ovo predsjedništvo, najviše operativno političko tijelo stranke između dva glavna odbora.

HSS-ovci bi danas trebali usvojti i nacionalni program obilježavnaja 100. obljetnice HSS-a koja se navršava 22. prosinca.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙