FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

KRIŽEVCI: TURISTIČKO VIJEĆE PROTIV UKIDANJA ŽUPANIJSKIH ZAJEDNICA

Hrvatska-turizamKRIŽEVCI: TURISTIČKO VIJEĆE PROTIV UKIDANJA ŽUPANIJSKIH ZAJEDNICAKRIŽEVCI, KRIŽEVCI, 19. svibnja 2004. (Hina) - Ukidanje županijskihturističkih zajednica i njihovo objedinjavanje u regionalne posebno bipogodilo Koprivničko-križevačku županiju koja je uložila znatne naporeu promicanje kontinentalnog turizma.
KRIŽEVCI, KRIŽEVCI, 19. svibnja 2004. (Hina) - Ukidanje županijskih turističkih zajednica i njihovo objedinjavanje u regionalne posebno bi pogodilo Koprivničko-križevačku županiju koja je uložila znatne napore u promicanje kontinentalnog turizma.

Zbog toga se Turističko vijeće Županijske turističke zajednice protivi ukidanju županijskih zajednica kako se to predviđa u nacrtu zakona o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma, izjavio je danas dožupan Darko Koren, predsjednik Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije.

Ujedno najavljuje da će se o tome uskoro izjasniti i Poglavarstvo Županije na tematskoj sjednici sa saborskim zastupnicima. Turističko vijeće ocjenjuje da je postojeći sustav županijskih zajednica pridonio razvoju turizma isticanjem prepoznatljivih prirodnih, povijesnih, kulturnih, gospodarskih i drugih vrijednosti svakoga kraja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙