FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Neven Mimica od 1. srpnja novi glavni direktor HUP-a

ZAGREB, 11. lipnja 2004. (Hina) - Neven Mimica, saborski zastupnik ibivši ministar europskih integracija, od 1. srpnja preuzet će dužnostglavnog direktora Hrvatske udruge poslodavaca, doznaje se iz HUP-a.
ZAGREB, 11. lipnja 2004. (Hina) - Neven Mimica, saborski zastupnik i bivši ministar europskih integracija, od 1. srpnja preuzet će dužnost glavnog direktora Hrvatske udruge poslodavaca, doznaje se iz HUP-a.

Mimica će na mjestu glavnog direktora HUP-a zamijeniti vršitelja dužnosti glavnog direktora Bernarda Jakelića, koji je tu dužnost obavljao nakon što je s nje u studenom prošle godine opozvan Željko Ivančević. Jakelić je tada dobio privremeni mandat koji završava 1. srpnja, a od sljedećeg mjeseca obnašat će dužnost zamjenika glavnog direktora HUP-a.

Neven Mimica, rođen 1953. u Splitu, uz dužnost ministra za europske integracije u Račanovoj Vladi, bio je glavni pregovarač za Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju EU. Prije toga obnašao je dužnost zamjenika ministra gospodarstva te pomoćnika ministra gospodarstva u Upravi međunarodnih gospodarskih odnosa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙