FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OBAVIJEST KORISNICIMA: DOPUNA VIJESTI HNA6463 "SUTRA NOVI 'VJESNIK'..."

ZAGREB, 10. lipnja 2004. (Hina) - Molimo korisnike da u vijesti HNA6463"SUTRA NOVI "VJESNIK" S PRVOM I ZADNJOM STRANICOM U BOJI I NOVOMKONCEPCIJOM" dopune zadnju rečenicu koja sada glasi: "Podsjetila je dasu u "Vjesniku" već ukinuli posebne priloge "Caffe" i "Antenu" ikrenuli s novim prilogom za film, glazbu i medije "Oko", dok ćedosadašnji posebni prilog 'Panorama' biti u sklopu lista".
ZAGREB, 10. lipnja 2004. (Hina) - Molimo korisnike da u vijesti HNA6463 "SUTRA NOVI "VJESNIK" S PRVOM I ZADNJOM STRANICOM U BOJI I NOVOM KONCEPCIJOM" dopune zadnju rečenicu koja sada glasi: "Podsjetila je da su u "Vjesniku" već ukinuli posebne priloge "Caffe" i "Antenu" i krenuli s novim prilogom za film, glazbu i medije "Oko", dok će dosadašnji posebni prilog 'Panorama' biti u sklopu lista".

Ponavljamo vijest u cijelosti:

ZAGREB, 10. lipnja 2004. (Hina) - Sutrašnji broj dnevnog lista "Vjesnika" imat će prvu i zadnju stranicu u boji, bit će grafički redizajniran, s novom koncepcijom i kraćim tekstovima, a sadržajno će biti bogatiji, rekla je nova glavna urednica "Vjesnika" Andreja Latinović najavljujući promjene u koncepciji tog dnevnika.

Novi će "Vjesnik" grafički, koncepcijski i sadržajno biti bogatiji od dosadašnjeg, rekla je Andreja Latinović Hini u povodu sutrašnjeg izlaska novog "Vjesnika". "Format 'Vjesnika' zasad ostaje isti jer namjeravamo napraviti ozbiljnu analizu tržišta kako bismo vidjeli kakav format žele čitatelji", rekla je Latinović.

"Svjesni smo da u ovome brzom ritmu života ljudi više nemaju vremena za iščitavanje dugačkih tekstova. Zato idemo na kraće forme i najavljujemo povratak fotografije na 'Vjesnikove' stranice, fotografije koja će 'držati vodu' kao i tekst", rekla je Latinović.

Napomenula je da su u "Vjesniku" promjene već počele, a sada će ih usavršiti.

"Neke rubrike već su doživjele koncepcijske izmjene, primjerice 'Stajališta', koja su bila na dvije stranice lista, a sada su na jednoj, koja će biti 'opinion page', to jest 'salon' autora, kolumnista i komentatora. Uvest će se i novi sadržaji za mlađe čitatatelje, poput tema iz znanosti i informatike", rekla je Latinović.

"I dalje ćemo inzistirati na jakoj vanjskoj politici i kulturi, po kojima je 'Vjesnik' oduvijek bio poznat. Uoči Europskog prvenstva u nogometu i Olimpijskih igara novi 'Vjesnik' posebnu će pozornost posveti sportu", istaknula je glavna urednica tog lista u većinskom vlasništvu države.

Podsjetila je da su u "Vjesniku" već ukinuli posebne priloge "Caffe" i "Antenu" i krenuli s novim prilogom za film, glazbu i medije "Oko", dok će dosadašnji posebni prilog 'Panorama' biti u sklopu lista.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙