FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PREDSJEDNIK MESIĆ PRIMIO SERGEJA ŠOJGUA

ZAGREB, 7. lipnja 2004. (Hina) - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesićprimio je u ponedjeljak u Zagrebu Sergeja Šojgua, ministra zaizvanredne situacije Ruske Federacije i predsjedatelja Međuvladinerusko-hrvatske komisije za gospodarsku suradnju, priopćio je UredPredsjednika.
ZAGREB, 7. lipnja 2004. (Hina) - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić primio je u ponedjeljak u Zagrebu Sergeja Šojgua, ministra za izvanredne situacije Ruske Federacije i predsjedatelja Međuvladine rusko-hrvatske komisije za gospodarsku suradnju, priopćio je Ured Predsjednika.

Predsjednik Mesić pozdravio je dobre odnose između dviju zemalja te je izrazio zadovoljstvo mogućnošću da Rusija bude zemlja partner na Jesenskom Zagrebačkom velesajmu, kao i sve većim ruskim ulaganjima u Republiku Hrvatsku.

Ministar Šojgu je rekao kako postoji veliki interes ruskih turista za boravak na Jadranu, a s tim u vezi naznačio je i mogućnost investiranja u turističke objekte.

Osim toga, obostrano je naglašena želja za pozitivnim rješavanjem projekta Družba Adrija te klirinškog duga, dodaje se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙