FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U središtu Pule pregažen muškarac?

PULA, 7. lipnja 2004. (Hina) - Muškarac od 30-ak godina, visok 1,85 cm,prosječne težine, još nepotvrđena identiteta, smrtno je stradao jutrosu 3,20 sati u središtu Pule, u Ulici Leonarda da Vincia 9, izvijestioje načelnik Ureda načelnika istarske Policijske uprave MarkoPetković.
PULA, 7. lipnja 2004. (Hina) - Muškarac od 30-ak godina, visok 1,85 cm, prosječne težine, još nepotvrđena identiteta, smrtno je stradao jutros u 3,20 sati u središtu Pule, u Ulici Leonarda da Vincia 9, izvijestio je načelnik Ureda načelnika istarske Policijske uprave Marko Petković.

Nesretnog je mladića na izdisaju pronašao slučajan prolaznik koji je o tome odmah obavijestio policiju, a do dolaska ekipe Hitne pomoći mladić je preminuo te je liječnik Hitne pomoći mogao samo utvrditi smrt.

Neslužbeno se doznaje da ga je vrlo vjerojatno srušio osobni automobil, a nesavjesni vozač pobjegao s mjesta nesreće ostavivši unesrećenu žrtvu, čiji su tragovi krvi vidljivi 10-ak metara dalje od mjesta gdje je mladić izdahnuo.

Tu pretpostavku potvrđuju brojne ogrebotine, podljevi i ozljede na glavi i tijelu poginulog muškarca.

Budući da pokojnik uza se nije imao isprave, patolog pulske Opće bolnice dr. Ilija Kučinar, koji je obavio obdukciju, još očekuje rezultat analize DNA koja bi potvrdila njegov identitet.

Stoga policija moli svakog tko bi mogao prepoznati stradalog mladića - svijetlosmeđe kose s naušnicom na lijevom uhu, koji je bio odjeven u svijetle traperice, bijelu majicu s prugama, u crnim antilop sandalama - da se javi na telefon 92. Također moli građane da se na isti broj jave ako išta znaju o uzrocima te nesreće.

Očevid su obavili policija i istražni sudac Županijskog suda u Puli Eugen Pustijanac koji je i naložio obdukciju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙