FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

INA: CIJENE MOTORNIH BENZINA NIŽE 2,2 POSTO, DIZELI BEZ PROMJENE

ZAGREB, 7. lipnja 2004. (Hina) - Maloprodajne cijene motornih benzinana Ininim benzinskim postajama od sutra će biti niže za prosječnih 2,2posto, dok se cijene dizelskih goriva i lož ulja neće mijenjati,najavljeno je danas iz Ine.
ZAGREB, 7. lipnja 2004. (Hina) - Maloprodajne cijene motornih benzina na Ininim benzinskim postajama od sutra će biti niže za prosječnih 2,2 posto, dok se cijene dizelskih goriva i lož ulja neće mijenjati, najavljeno je danas iz Ine.

U hrvatskoj naftnoj kompaniji smanjenje cijena motornih benzina objašnjavaju padom cijena na svjetskom tržištu, te činjenicom da nije došlo do nekih značajnijih poremećaja u radu rafinerija u svijetu. Međutim, napominju da se ne smije nikako zaboraviti politička nestabilnost na Bliskom istoku koja bi mogla izazvati nove promjene cijena nafte i naftnih derivata.

Prema Ininom priopćenju, od sutra do 15. lipnja na Ininim će se benzinskim postajama motorni benzin Super 98 prodavati po cijeni od 7,69 kuna po litri, što je smanjenje za 2,2 posto u odnosu na dosadašnjih 7,86 kuna.

Za 2,4 posto pojeftinit će bezolovni motorni benzin Eurosuper 95 i njegova je nova cijena 7,16 kuna, ili 18 lipa manje od dosadašnjih 7,34 kune, a u postotku će najviše, za 2,6 posto pojeftiniti bazolovni Super 95 i od sutra će litra koštati 7,09 kuna (do sada 7,28 kuna).

Cijena litre bezolovnog Eurosupera 98 od sutra će biti 7,31 kunu, što je 1,6 posto manje od dosadašnjih 7,43 kune.

Cijene pak dizelskih goriva i loživog ulja na Ininim postajama i ovaj tjedna ostaju nepromijenjene - Eurodizela 5,86 kuna, dizela 5,78 kuna, plavog eurodizela 3,1 kunu, a lož ulja ekstra lakog 3,18 kuna po litri.

(Hina) xbn yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙