FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZAGREB: MASKIRANI NAPADAČI DRVENIM PALICAMA PRETUKLI SUPRUŽNIKE U NJIHOVOM STANU

ZAGREB, 7. lipnja 2004. (Hina) - Trojica maskiranih muškaraca pretuklasu sinoć drvenim palicama 43-godišnjaka i njegovu suprugu u njihovomstanu na području Trnja, a pretpostavlja se da su razlozi brutalnognapada dugovi pretučenog muškarca, izvijestila je danas policija.
ZAGREB, 7. lipnja 2004. (Hina) - Trojica maskiranih muškaraca pretukla su sinoć drvenim palicama 43-godišnjaka i njegovu suprugu u njihovom stanu na području Trnja, a pretpostavlja se da su razlozi brutalnog napada dugovi pretučenog muškarca, izvijestila je danas policija.

Trojica maskiranih pokucali su sinoć u 21,40 sati na vrata stana u Ulici Marije Jurić Zagorke. Čim je 44-godišnja S. M. otvorila vrata napadnuta je, nakon čega je drvenim palicama pretučen i njezin 43-godišnji suprug A. M.

Napadači su potom pobjegli, a supružnici su prevezeni u Kliničku bolnicu "Merkur". Suprug je zadržan zbog napuknuća rebra i slomljene desne ruke, dok je supruga prošla s lakšim ozljedama ruke i glave.

U policiji kažu da je prema prvim informacijama do napada najvjerojatnije došlo zbog dugova koje oštećeni ima prema više osoba. On je, naime, tvrde u policiji, od ranije poznat po prijevarama u gospodarskom poslovanju. Navodno je često uzimao robu koju nije plaćao. Policiji je izjavio da mu je jedan od vjerovnika prijetio nekoliko dana prije napada, no on to nije prijavio.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙