FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U SUDARU DVAJU AUTOMOBILA KRAJ ZAPREŠIĆA POGINUO VOZAČ, TEŠKO OZLIJEĐENA SUVOZAČICA

ZAGREB, 1. lipnja 2004. (Hina) - U sudaru dvaju osobnih automobiladanas oko 14,30 sati u Ivancu Bistranskom kraj Zaprešića poginuo je68-godišnji vozač "Citroena", a njegova 72-godišnja suvozačica teškoje ozlijeđena, doznaje se u zagrebačkoj policiji koja zbog nesrećepromet preusmjerava na staru Zagorsku magistralu, odnosno na cestuZagreb-Stubičke Toplice.
ZAGREB, 1. lipnja 2004. (Hina) - U sudaru dvaju osobnih automobila danas oko 14,30 sati u Ivancu Bistranskom kraj Zaprešića poginuo je 68-godišnji vozač "Citroena", a njegova 72-godišnja suvozačica teško je ozlijeđena, doznaje se u zagrebačkoj policiji koja zbog nesreće promet preusmjerava na staru Zagorsku magistralu, odnosno na cestu Zagreb-Stubičke Toplice.

Još se ne zna uzrok nesreće u kojoj je poginuo vozač "Citorena" 68-godišnji Đ.M., a teško ozlijeđena njegova suvozačica 72-godišnja M.M. Glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama kazala je da je najvjerojatnije riječ o supružnicima te da je očevid u tijeku. Dodala je da je teško ozlijeđena žena prevezena u bolnicu.

Iz nesreće je u drugom automobilu "Opel Vectri" neozlijeđen izašao 36-godišnji vozač L.Š.

(Hina) xso yso

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙