FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Varaždin: Nožem ubio suprugu pa sebe, a još se ne zna uzrok požara u stanu

VARAŽDIN, 23. svibnja 2004. (Hina) - Varaždinska policija pronašla jesinoć, nakon dojave o požaru u stambenoj zgradi, mrtve supružnike, teje utvrdila da je riječ o ubojstvu i samoubojstvu, a uzrok požara jošse utvrđuje, priopćila je danas varaždinska Policijska uprava.
VARAŽDIN, 23. svibnja 2004. (Hina) - Varaždinska policija pronašla je sinoć, nakon dojave o požaru u stambenoj zgradi, mrtve supružnike, te je utvrdila da je riječ o ubojstvu i samoubojstvu, a uzrok požara još se utvrđuje, priopćila je danas varaždinska Policijska uprava.

Nakon jutros obavljena očevida i obdukcije na Odjelu patologije varaždinske Opće bolnice, utvrđeno je da je sinoć oko 22 sata u stanu u Zagrebačkoj ulici br. 6 53-godišnji Ž.F. kuhinjskim nožem s 30-ak ubodnih i reznih rana ubio suprugu, 58-godišnju M.F. Nakon toga Ž.F. je ubio sebe istim nožem, a obdukcijom je utvrđeno devet ubodnih i reznih rana u predjelu prsa.

Uzrok te tragedije najvjerojatnije je svađa supružnika, ističe se u priopćenju. Budući da su supružnici nakon tragedije djelomično izgorjeli, u varaždinsku Opću bolnicu pozvana je rodbina radi identifikacije. Utvrđeno da se radi o spomenutim supružnicima Ž.F. i M.F.

U priopćenju se ističe da su, nakon dojave o požaru u 22,16 sati, pripadnici varaždinske Javne vatrogasne postrojbe na silu otvorili vrata stana u kojem je buknuo požar i lokalizirali ga, a u stanu su pri gašenju požara zatekli dvije mrtve, djelomično izgorjele osobe.

Uzroci požara u stanu pokojnika još se utvrđuju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙